Sa nu uitam ca mancarea traditionala vine din traditie iar aceasta vine din familie.
Pornita ca o afacere de familie acum mai bine de 20 de ani, povestea noastra este unica.
Cei care au pus bazele au fost bunicii, bucatari de meserie, care au preluat modul traditional de producere al bucatelor si care l-au ridicat la rang de arta.
Parintii au preluat aceasta arta si cu foarte multa munca au pus bazele Complexului Miruna, cunoscut si vizitat de turisti din intreaga tara.
Pe langa calitatea serviciilor hoteliere, unul din punctele noastre forte apreciat foarte tare de catre clienti il reprezinta bucataria traditionala si bucatele alese pe care le oferim la fiecare masa.
Fie ca vorbim despre preparatele din carne, precum pastrama, costita afumata, carnatul uscat de porc, sau despre preparate din lapte, precum branza de burduf sau telemeaua maturata de oaie, toate aceste bucate sunt produse in mod traditional si bio in bucataria noastra, dar in deplina siguranta si tinand cont de toate normele necesare. De asemenea tot la noi gasesti si pastrav eviscerat, sau preparat si afumat dupa retete stravechi direct din pastravaria proprie.
Dupa ani de zile, noi, nepotii ducem traditia mai departe imbinand elementele clasice cu cele moderne. Facem acest lucru cu o deosebita placere deoarece reprezentam un brand al carei carui principale caracteristici sunt calitatea si respectul fata de clienti.